Το Arborio είναι μία από τις πιο γνωστές ιταλικές ποικιλίες ρυζιού και το Ρύζι Arborio Agrotopos καλλιεργείται στην Ελλάδα με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές. Είναι πλούσιο σε άμυλο (αμυλόζη), κάτι που του δίνει την χαρακτηριστική κρεμώδη υφή, ενώ ο πυρήνας του διατηρεί ελαφρά “αλ ντέντε” υφή στο σωστό μαγείρεμα.
Είναι ιδανικό για ριζότο, αρνμπόριο πιλάφι, ριζοκεφτέδες, γεμιστά και άλλες συνταγές όπου απαιτείται πλούσια γεύση και σωστή υφή.
Κατάλληλο για vegan και vegetarian διατροφή. Φυσικά χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς προσθήκη αλατιού ή ζάχαρης.
Το προϊόν από τις Σέρρες είναι πιστοποιημένο με ISO 22000:2005, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.
Προέλευση : Σέρρες